Äkta upplevelser

Sober Event arrangerar aktiviteter för företag, föreningar och grupper. Genom att använda våra aktiviteter får vi chansen att stödja mer viktiga aktiviteter för unga.

Stadsuppdrag för grupper

Ett äventyr där grupperna blir utrustade med en ryggsäck med karta, instruktioner, ledtrådar och busskort, för att kunna lösa uppdrag över hela staden. Till slut når de platsen för slutmysteriet. Deltagarna får samarbeta, lösa uppgifter och lära sig mer om Jönköping. Aktiviteten kan exempelvis avslutas med prisutdelning på en restaurang.

Aktiviteten börjar med ledarledda gruppövningar som får de deltagande grupperna att komma i stämning. Efter stadsuppdraget får grupperna chansen att utvärdera, diskutera och analysera sina äventyr. Bra aktivitet för att få medarbetarna att börja fundera på sina roller i organisationen.

Stadsuppdrag i Jönköping

Stadsuppdrag där deltagarna får lösa uppdrag i området med hjälp av fotoledtrådar, uppgifter och kartor. Grupperna får ryggsäck med uppdrag, ledtrådar, instruktioner, kartor och busskort.  Aktiviteten börjar med ledarledda övningar och tävlingar där grupperna kommer i stämning. Efter det väntar uppdraget där grupperna själva tar reda på vart de ska samlas för slutgenomgång och prisutdelning.. 

Kickoff med Bada Bing

Specialerbjudande i samarbete med Bada Bing i Jönköping. Boka stadsuppdrag som kickoff för företaget, föreningen eller kompisgänget i höst. Vi börjar med ledarledda utomhusövningar och tävlingar. Grupperna får sedan lösa uppdrag i området med hjälp av fotoledtrådar och kartor. Uppdraget avslutas med burgare i världsklass på Bada Bing. På restaurangen blir det prisutdelning, avslutning och ni avnjuter den ingående bokade menyn.

Uppdrag och middag

Boka stadsuppdrag som kickoff, afterwork eller aktivitet för företaget, föreningen eller kompisgänget. Vi börjar med ledarledda gruppövningar och tävlingar. Grupperna får sedan lösa uppdrag i området med hjälp av fotoledtrådar och kartor. Uppdraget avslutas på en utvald restaurang i området. På restaurangen blir det prisutdelning, avslutning och ni avnjuter den ingående bokade menyn. Priset för denna aktivitet beror på aktuell restaurang och meny. Anmäl intresse för förslag och offert.

Aktiviteter för nyfikna barn som vill utforska mer kring ledtrådar, kreativitet och samarbete. 

UPPDRAG PÅ STRANDEN

Under sommaren finns det uppdrag för unga agenter vid Rosa villan på Vätterstranden. Uppdragsblad finns att hämta hos aktivitetsledarna vid Rosavillan. 

AGENTSKOLAN

Under några kvällar under hösten får barnen lösa chiffer, knepiga ledtrådar och bli bättre på att samarbeta, lösa klurigheter och upptäcka spår. Under tiden skapar deltagarna en handbok som kommer till användning vid den avslutande skattjakten.